Vad är ditt bästa DUST-minne? 3


Just de!
Vad är ett av dina favoritminnen från DUST?

Har du varit med länge och har hur många som helst? Kanske är det första gången i sommar, vad ser du fram emot?

Oavsett vem du är har du något att berätta! Låt oss andra få veta och njuta av din berättelse. Skriv en kommentar här nedanför och fyll sidan med nostalgi och förväntningar <3

[enjoyinstagram_mb]

 


3 tankar om “Vad är ditt bästa DUST-minne?

 • Mona

  1982 var jag på mitt första egna DUST.
  1974 och 1978 var jag bara på lägret som besökare då min syster resp. kusin deltog.
  Jag minns 1982 som det största (ca 2500 lägerdeltagare), varmtaste (vi hade värmerekordet i Europa just då) och getingrikaste DUST-lägret.
  Vi i min kår bodde nära sjön och gick och badade så ofta vi kunde för att svalka oss och alla scouter. Och det var även beordrat huvudbonad på alla som var med. För att minska risken för solsting. Det var en syn att se alla scouter gå runt med scouthalsduken på huvudet istället för runt halsen. 🙂
  Sedan dess har varit på alla DUST-lägren. Mitt favoritläger helt klart.
  Och till 2018 hoppas jag vi slår nytt rekord i antal deltagare.

 • Kicki

  Som Staffan skriver så finns det så många!
  Ett av mina bästa DUST-minnen var 1998. Jag åkte som seniorscout och bodde tillsammans med ett gäng tyska scouter. När vi gick på vandring genom nationalparken blev deras ledare helt förtrollad av den vackra naturen och gick konstant ”Oh, it’s so beautiful”.

  Hon har helt rätt! Naturen kring Ösjönäs och DUST-lägret är både förtrollande, magiskt och oerhört vackert!

Kommentarer är stängda.