Deltagare


Du som är deltagare på DUST2022, håll koll på den här sidan fram till lägret börjar i sommar så har du full koll på det som gäller just dig. Det kommer löpande upp ny information när den finns tillgänglig.

 

Lägerbrev 3 – snart ses vi!

Publicerad: 2022-07-25

Nu är det nära! Snart ses vi på DUST22 i vackra Tiveden. Här kommer mer information till er som kår. Senaste nytt från lägerledningen, information från programgrupperna, transport och logistik samt intendenturen. Ta er tid att läsa igenom dokumentet!

Länk till lägerbrev 3 som PDF för nedladdning och utskrift →

För dig som är matansvarig

Publicerad: 2022-07-25

Välkommen till DUST22:s egen matmarknad. För dig som är ansvarig för mathanteringen på byn finns matnyttig information här: 

DUST22 Matmarknad →

Program för alla åldersgrupper

Publicerad: 2022-07-14

Programmet på DUST22 är till stor del uppdelad utifrån Scouternas åldersgrupper. Specifikt program finns därför för Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare. Information om de olika åldersgrupperna finner ni nedan genom att klicka på respektive länk. Materialet under flikarna kan komma att uppdateras fram till lägrets början. 

Spårarprogrammet →
Upptäckarprogrammet →
Äventyrarprogrammet →
Utmanarprogrammet →

Lägerbrev 2 – inryckning och program 

Publicerad: 2022-06-20 

Sommaren börjar visa sig med strålande sol och varmare väder. Snart ses vi på DUST i vackra Tiveden. Här kommer mer information till er som kår. Senaste nytt från lägerledningen, information från programgrupperna, transport och logistik samt intedenturen. Ta er tid att läsa igenom Lägerbrev 2! 

Länk till Lägerbrev 2 som PDF-fil för nedladdning och utskrift →

Lägerbrev 1 – deltagaranmälan, betalning och transport

Publicerad: 2022-03-04

Sommaren närmar sig med stormsteg och planeringen inför DUST22 är i full gång. Här kommer äntligen lite efterlängtad information. Vi längtar till vi ses i Tivendens skogar igen! 

Länk till Lägerbrev 1 som PDF-fil för nedladdning och utskrift→

Lägerledningen följer de råd och rekommendationer som kommer från Scouterna och myndigheterna gällande Covid-19

Om ni har frågor

FAQ uppdateras fortlöpande här på hemsidan, kolla gärna där. Om ni inte hittar svaret, be er kontaktperson skicka frågorna via frågeformuläret eller i ett e-post till info@dustlagren.se.

Länk till FAQ →