Kåranmälan senast 31/1


För de kårer som erbjudits plats på DUST2

Intresset för DUST22 är stort och för att vi skall kunna erbjuda så många som möjligt plats på lägret så vill vi att de kårer som erbjudits plats på lägret senast den 31 januari gör en kåranmälan. Denna anmälan ses som en definitivanmälan för kåren och är erat sett att garantera er plats på DUST. 

Kåranmälan görs via hemsidan. Uppdatera antal och fördela era deltagare på spårare, upptäckare, äventyrare, utmanare och vuxna. Tillkommer det ledarbarn så gör en notis om detta.

En deltagaranmälan med namn och betalning kommer ske senare under våren.

Vet ni redan nu att ni inte kommer utnyttja eran plats så meddela oss så snart ni kan, så vi kan erbjuda den till en annan kår.

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er!

Observera att denna kåranmälan endast är för de kårer som erbjudits en plats på lägret. Vi hoppas att vi efter 31/1 har en tydligare bild över deltagare på DUST22 och kan erbjuda fler kårer möjlighet att delta.