Funktionär


Senaste nytt – Funktionärsbrev 2

För dig som ska vara funktionär finns det nu lite nytt att läsa i hängmattan. Men ligg inte kvar för länge, nu är det snart dags att börja packa! Kom ihåg att registrera dig som funktionär i Scoutnet och kom ihåg att betala funktionärsavgiften.

Funktionärsbrev 2 finns att ladda hem här >>

Funktionärsbrev 1 finns att ladda hem här >>

Välkommen som funktionär på DUST22

Sommaren närmar sig med stormsteg och planeringen inför DUST22 är i full gång. För att kunna genomföra lägret behövs ni, lägret behöver funktionärer! Det är ni som bidrar till att alla kan komma tryggt och säkert till Ösjönäs i sommar och åka därifrån med nya kunskaper och erfarenheter, men framför allt minnen för livet!

Ett läger är ett helt maskineri med många aktiviteter och händelser som ska klaffa för att lägerdeltagarna ska få en oförglömlig vecka. Vi har program för alla åldersgrupper (utom familjescouter) och till det behövs funktionärer. Det är allt från vattenaktiviteter, spår, trappersarbeten till hantverk och hajk.

Utöver det behöver en mängd olika servicefunktioner rulla på. Funktionärerna behöver käk några gånger om dagen, informationstältet ska kunna leverera korrekt information och fixargänget behöver bygga en anslagstavla.

Vill du ansluta dig till ett härligt gäng med funktionärer som får DUST22 på rull? Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret så lotsar vi dig till rätt funktion. Länk till kontaktformuläret >>

Håll koll här på sidan Funktionär, här kan det dyka upp ”jobbannonser”.

Du behöver både intresseanmäla dig i kontaktformuläret ovan, samt göra en anmälan på scoutnet för att anmäla dig till lägret. Under länkarna nedan finns info hur du gör, både som medlem med inlogg i scoutnet och som icke-medlem.

Funktionärsbrev 1 med lathund för funktionärsanmälan i Scoutnet Ladda ner >>

Lathund för funktionärsanmälan i Scoutnet Ladda ner >>

Trygga möten och registerutdrag

Enligt Scouternas riktlinjer ska alla över 15 år som deltar på aktiviteter där barn är inblandade ha gått kursen Trygga möten samt kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Du som inte gått kursen Trygga möten de senaste tre åren ska mejla till info@dustlagren.se för att få inloggning till den webbaserade kursen.

Har du inte visat registerutdrag i kåren, då ska du beställa ett så kallat ”begränsat utdrag” från polisens hemsidan och vara beredd att visa upp detta i samband med anmälan. Behöver du visa ditt utdrag blir du kontaktad av lägerledningen.

Länk till Polisen för att beställa registerutdrag >>