Var funktionär på DUST22


Sommaren närmar sig med stormsteg och planeringen inför DUST22 är i full gång. För att kunna genomföra lägret behövs ni, lägret behöver funktionärer! Det är ni som bidrar till att alla kan komma tryggt och säkert till Ösjönäs i sommar och åka därifrån med nya kunskaper och erfarenheter, men framför allt minnen för livet!

Ett läger är ett helt maskineri med många aktiviteter och händelser som ska klaffa för att lägerdeltagarna ska få en oförglömlig vecka. Vi har program för alla åldersgrupper (utom familjescouter) och till det behövs funktionärer. Det är allt från vattenaktiviteter, spår, trappersarbeten till hantverk och hajk.

Utöver det behöver en mängd olika servicefunktioner rulla på. Funktionärerna behöver käk några gånger om dagen, informationstältet ska kunna leverera korrekt information och fixargänget behöver bygga en anslagstavla.

Vill du ansluta dig till ett härligt gäng med funktionärer som får DUST22 på rull? Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret så lotsar vi dig till rätt funktion. Håll koll på sidan Funktionär här på hemsidan, där kan det dyka upp ”jobbannonser”.

Funktionärsbrev 1 med lathund för funktionärsanmälan i Scoutnet Ladda ner >>

Lathund för funktionärsanmälan i Scoutnet Ladda ner >>