Deltagare


Du som är deltagare på DUST2022, håll koll på den här sidan fram till lägret börjar i sommar så har du full koll på det som gäller just dig. Det kommer löpande upp ny information när den finns tillgänglig.

 

Lägerbrev 1 – deltagaranmälan, betalning och transport

Publicerad: 2022-03-04

Sommaren närmar sig med stormsteg och planeringen inför DUST22 är i full gång. Här kommer äntligen lite efterlängtad information. Vi längtar till vi ses i Tivendens skogar igen! Här följer en kort sammanfattning av innehållet i Lägerbrev 1.

I vårt första lägerbrev finner du information om hur deltagaranmälan ska gå till, det görs via Scoutnet (en instruktion finns bifogad i lägerbrevet). Där hittar du också information om betalning av deltagaravgift. Deltagaranmälan ska vara gjord senast den 31 mars!

Utöver det finner ni information om funktionärer till lägret. Du kan delta som funktionär på hela lägret, men vi behöver även låna ledare från kårerna på en del av våra aktiviteter. Ledare och utmanare som vill ha reducerad lägeravgift har möjlighet att vara funktionär under uppbyggnad och rivning av lägret, och får då en reducerad lägeravgift med 600 kronor (se vilka krav som gäller i lägerbrevet). 

Lägerplatsen ligger naturskönt mitt i Tivedens skogar, vägarna kring lägerområdet är smala grusvägar. Därför ber vi deltagande kårer samåka i buss till lägret så längt det är möjligt. Inga bilar eller släpvagnar är tillåtna på lägerområdet under lägret. Parkering för personbilar kommer att finnas i närheten av lägerplatsen med dagliga busstransporter till och från parkeringen. Mer information om transport av lägermaterial kommer längre fram

Lägerledningen följer de råd och rekommendationer som kommer från Scouterna och myndigheterna gällande Covid-19

Om ni har frågor: FAQ uppdateras fortlöpande här på hemsidan, kolla gärna där. Om ni inte hittar svaret, be er kontaktperson skicka frågorna via frågeformuläret eller i ett e-post till info@dustlagren.se.

Länk till Lägerbrev 1 som PDF-fil för nedladdning och utskrift→

Länk till FAQ →